Huisarts en orthomoleculair arts

Mijn naam is Eljanne Wardenier. Huisarts sinds 2011 en sinds 2013 tevens werkzaam in Artsenpraktijk Het Veld. Ik studeerde Gezondheidswetenschappen (Biologische Gezondheidskunde) aan de Universiteit Maastricht, Geneeskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen en volgde mijn specialisatie tot Huisarts aan de Universiteit Utrecht. 

Het aantal mensen met chronische klachten en aandoeningen zoals allergie├źn, suikerziekte, auto-immuunaandoeningen maar ook vormen van kanker neemt enkel toe en komen op steeds jongere leeftijd voor. Hoewel symptoombestrijding regelmatig zinvol kan zijn, biedt het geen duurzaam antwoord.

Vanuit de wens ziekten te genezen en klachten op te lossen ben ik mijn blik gaan verbreden middels het volgen van aanvullende opleidingen op het gebied van leefstijl, voeding, suppletie (orthomoleculaire geneeskunde) en klinische psycho-neuro-immunologie.
Hierdoor heb ik meer inzicht verkregen in de pathofysiologie (het hoe en waarom) van het ontstaan van chronische klachten. Helaas duurt het lang voordat beschikbare kennis over dit hoe en waarom doorstroomt naar de dagelijks praktijk en richtlijnen worden aangepast maar dit betekent niet dat inzichten hieruit niet al veilig kunnen worden toegepast zoals dit binnen de stroming van Integrale Geneeskunde ook wel Integrative Medicine gebeurt. 

Graag neem ik samen met u uw gezondheid onder de loep om samen te komen tot een behandelplan voor verbetering van uw welzijn. Herstel en verandering vergt ook uw inzet, want zonder aanpassingen in bijv. voeding en leefstijl heeft behandeling vaak weinig zin. Graag help ik u deze veranderingen door te voeren. Hierin wil ik graag samen met u blijven leren en ontdekken.

Meer weten? Klik hier: www.praktijkhetveld.nl/orthomoleculair-arts

 

Huisarts en Arts

 Artsenpraktijk voor Duurzame Gezondheid
Groesbeekseweg 246B
6523 PJ Nijmegen
T. 06 45394118

E: info@praktijkhetveld.nl